Košarica je prazna
:
Dobrodošli

  Prisrčno dobrodošli na spletni strani Založbe Govinda! Vabljeni k prelistavanju knjig, odkrivanju spletnih kotičkov in ...

Dawna Markova: Nočem umreti, ne da bi živela

195, mehko vezana, 14 x 19 cm
nocem-umreti-h450-01
nocem-umreti-h450-02
nocem-umreti-h450-03
nocem-umreti-h450-04
nocem-umreti-h450-05
nocem-umreti-h450-06
nocem-umreti-h450-07
nocem-umreti-h450-08
nocem-umreti-h450-09
nocem-umreti-h450-10
nocem-umreti-h450-11
nocem-umreti-h450-12
nocem-umreti-h450-13
nocem-umreti-h450-14
nocem-umreti-h450-15
nocem-umreti-h450-16
nocem-umreti-h450-z
Cena
Spletna cena: 7,00 €
Proizvajalec: Dawna Markova
Opis

Prevod: Matjaž Juričak

Iz knjige: Ne verjamem, da na tem svetu bivamo po naključju. Morda res, ampak v to ne verjamem. Verjamem, da je življenje več, kot le preživljanje našega vsakdana. Veliki čelist Pablo Casals se z menoj strinja. Rekel je, da skozi vso zapisano zgodovino, ni bilo nikdar nikogar, ki bi bil natanko takšen, kot vi. Vsak od nas je čudež v svoji enkratnosti. Vsak od nas je torej odgovoren za to, da odkrije svoj ritem in strasti, ki ga bodo ohranjala pri življenju, pa tudi za gojenje zelenih poljan, na katerih lahko odkrijemo, kaj je tisto, kar nas povezuje s polno plodovitostjo naše duše in vsem, kar ima le-ta ponuditi svetu.

O pisateljici

Dr. Dawna Markova je mednarodno priznana strokovnjakinja, ki ljudem svetuje, kako se učiti s strastjo in živeti z namenom. Je direktorica družbe Thinking Partners, Inc., soustanoviteljica društva Worldwide Women's Web (Svetovna mreža žensk), nekdanja voditeljica raziskav podružnice Organizational Learning Center (Organizacijskega učnega središča) na MIT-ju, in ustanoviteljica učnih središč po vsem svetu. Med drugim je napisala naslednje knjige: The Art of Possible (Umetnost mogočega), The Open Mind (Odprti um), No Enemies Within (Brez notranjih sovražnikov), s soprogom in poslovnim partnerjem Andyjem Brynerjem je izdala knjigi An Unused Intelligence (Neizkoriščena inteligenca) ter How Your Child is Smart (Na kakšen način je vaš otrok bister), z Ann Powell pa Learning Unlimited (Neomejeno učenje). Je ena izmed urednic knjige Random Acts of KindnessTM (Prijazna dejanja, kar tako) in Kid's Random Acts of KindnessTM (Otroška prijazna dejanja, kar tako). Dawna trenutno živi v gorovju Utaha.

Spletni kotički

Spletna stran Dawne Markove
http://www.DawnaMarkova.com.

www.mavrica.net
http://www.mavrica.net

www.tretjeoko.si
http://www.tretjeoko.si