Košarica je prazna
:
Dobrodošli

  Prisrčno dobrodošli na spletni strani Založbe Govinda! Vabljeni k prelistavanju knjig, odkrivanju spletnih kotičkov in ...

Denise Linn: Čiščenje prostora od A do Ž

151, mehko vezana, 14 x 16,5 cm
ciscenje-prostora-h450-01
ciscenje-prostora-h450-02
ciscenje-prostora-h450-03
ciscenje-prostora-h450-04
ciscenje-prostora-h450-05
ciscenje-prostora-h450-06
ciscenje-prostora-h450-07
ciscenje-prostora-h450-08
ciscenje-prostora-h450-09
ciscenje-prostora-h450-10
ciscenje-prostora-h450-11
ciscenje-prostora-h450-12
ciscenje-prostora-h450-13
ciscenje-prostora-h450-14
ciscenje-prostora-h450-z
Cena
Cena z DDV: 12,10 €
Spletna cena: 10,89 €
Proizvajalec: Denise Linn
Opis

Prevod: Matjaž Juričak

V Čiščenje prostora od A do Ž nam Denise Linn razkriva starodavne skrivnosti čiščenja in uravnovešanja energije doma. Ta posvečena izročila dandanes pridobivajo vse večjo veljavo iz preprostega razloga – ker delujejo.

V strnjenem, zlahka uporabnem vodniku, nam Denise pokaže enostavne obrede, s katerimi lahko preobrazimo energijo svojega bivanskega in delovnega prostor. Čiščenje prostora presega osnove feng šuija, saj nam pomaga blagosloviti energijo doma in poslovnih prostorov tudi z obredi iz starodavne Indije, Egipta, Kitajske in Japonske ter staroselskih kultur z vsega sveta. Zvončki, cvetlice, žajbelj, sol in številne druge pripomočki nam pomagajo v naše življenje priklicati ljubezen, obilje in radost. Vendar kot pravi avtorica: »Ni je večje moči od ljubezni, in šele ko v čiščenje prostora vnesete to svojstvo, postane prava preobrazba mogoča.

O pisateljici

Denise Linn že več kot 30 let raziskuje različna izročila čiščenja prostora starodavnih in staroselskih kultur. Tako je med drugim nekaj časa preživela med Maori na Novi Zelandiji, Aboridžini v Avstraliji, Zuluji v Afriki, kahuni na Havajih in šamani v Braziliji. Poleg tega je poglobljeno preučevala izročila severnoameriških Indijancev in svojo lastno čerokijsko zapuščino. Je priznana učiteljica, pisateljica in vidka, ki je z uspešnim zlitjem praktičnih informacij z duhovnostjo močno vplivala na tisoče ljudi po vsem svetu. Denise je avtorica klasičnega dela Sacred Space (Sveti prostor), s katerim je utemeljila gibanje čiščenje prostora, katerega priljubljenost v zadnjem času vse bolj narašča. Obenem je tudi ustanoviteljica Interior AlignmentTM, profesionalnega feng šui programa s certifikatom. Denise trenutno poučuje v devetnajstih državah in je predavateljica na številnih mednarodnih konferencah o feng šuiju po vsem svetu.

Spletni kotički

Spletna stran Denise Linn
http://www.DeniseLinn.com

www.fengshui.si
http://www.fengshui.si

www.mavrica.net
http://www.mavrica.net

www.tretjeoko.si
http://www.tretjeoko.si