Košarica je prazna
:
Dobrodošli

  Prisrčno dobrodošli na spletni strani Založbe Govinda! Vabljeni k prelistavanju knjig, odkrivanju spletnih kotičkov in ...

Doreen Virtue: Božje vodstvo

04, mehko vezana, 15,3 x 20 cm
Opis

Prevod: Matjaž Juričak

V tej knjigi se nam je, zdaj tudi pri nas, znana neutrudna raziskovalka spiritualne stvarnosti odločila pokazati način, kako izboljšati našo komunikacijo z Bogom (Duhom, Višjim jazom …), in kako prepoznati našega »sovražnika« ega.

Bog pošilja sporočila vsakemu posamezniku posebej, toda njihovo bistvo je vselej enako: resnična je le ljubezen, strah pa je edina ovira, zaradi katere ne moremo ozavestiti vsemogočnosti ljubezni.

O pisateljici

Doreen Virtue izhaja iz družine metafizičnih zdravilcev. Je jasnovidna doktorica psiholoških in metafizičnih znanosti, ki v svojih knjižnih delih in na delavnicah dela s sferami angelov, elementarnih bitij in vnebovzetih mojstrov. Doreen predava po vsem svetu o témah, ki so povezane z njenimi knjigami, pojavila pa se je tudi v mnogih ameriških televizijskih oddajah. V slovenščini so izšle knjige Angeli (Založba Govinda, 2007), Angelski napotki za vsak dan (Založba Govinda, 2007), Čiščenje čaker (Založba Govinda, 2003), Nadangeli in vnebovzeti mojstri (Založba Govinda, 2004), Kristaloterapija - skupaj s soavtorico Judith Lukomski (Založba Govinda, 2005), Božje vodstvo (Založba Govinda, 2005), knjiga ter orakeljske karte Pogovori z angeli (Založba Iskanja, 2003 in 2004), Angelska terapija (Založba Karantanija, 2006) in Boginje in angeli (Star Elysium, 2006). Obiščete jo lahko na njeni spletni strani: www.AngelTherapy.com.