Košarica je prazna
:
Dobrodošli

  Prisrčno dobrodošli na spletni strani Založbe Govinda! Vabljeni k prelistavanju knjig, odkrivanju spletnih kotičkov in ...

Doreen Virtue: Predana svetlobi

284, mehko vezana, 15,5 x 20 cm
Cena
Cena z DDV: 25,00 €
Spletna cena: 22,50 €
Proizvajalec: Doreen Virtue
Opis

Prevod: Matjaž Juričak

V knjigi Predana svetlobi sledimo Doreen Virtue, znani zdraviteljici z angeli, na njeni poti ozaveščanja notranje potrebe po zdravljenju in poučevanju drugih o duhovnih področjih. Čeprav je bila njena pot na trenutke povsem običajna, je v njej vedno tlela duhovna iskra, ki se je želela razplamteti. Preden je postala navdih za mnoge, ki se duhovno prebujamo in želimo ozdraviti sebe in druge, je morala najprej raziskati in razkriti svoje zdravilne in jasnovidne sposobnosti. Ta knjiga vam bo pomagala obuditi v vas skrite darove, kot sta zmožnost duhovnega zdravljenja in zmožnost uvida v preteklost, sedanjost ter prihodnost. Z napotki Doreen Virtue in svojih angelov boste okrepili svoje nadčutne in duhovne zmožnosti zdravljenja.

O pisateljici

Doreen Virtue izhaja iz družine metafizičnih zdravilcev. Je jasnovidna doktorica psiholoških in metafizičnih znanosti, ki v svojih knjižnih delih in na delavnicah dela s sferami angelov, elementarnih bitij in vnebovzetih mojstrov. Doreen predava po vsem svetu o témah, ki so povezane z njenimi knjigami, pojavila pa se je tudi v mnogih ameriških televizijskih oddajah. V slovenščini so med drugimi izšle knjige Čiščenje čaker (Govinda, 2003), Nadangeli in vnebovzeti mojstri (Govinda, 2004), Kristaloterapija - skupaj s soavtorico Judith Lukomski (Govinda, 2005), Božje vodstvo (Govinda, 2005), Angeli in Angelski napotki za vsak dan (Govinda, 2007), knjiga in orakeljske karte Pogovori z angeli (Iskanja, 2003 in 2004), Angelska terapija (Karantanija, 2006), Boginje in angeli (Star Elysium, 2006), orakeljske karte Vodstvo boginj (Iskanja, 2007), Nadangeli, orakelske karte (Govinda, 2008), Angelska prisotnost za vsak dan (Iskanja, 2008), Angelska števila, (Govinda, 2009 ter Svetniki in angeli, orakeljske karte (Govinda, 2010). Obiščete jo lahko na njeni spletni strani: www.AngelTherapy.com.