Košarica je prazna
:
Dobrodošli

  Prisrčno dobrodošli na spletni strani Založbe Govinda! Vabljeni k prelistavanju knjig, odkrivanju spletnih kotičkov in ...

Doreen Virtue: Svetniki in angeli, orakeljske karte

64, mehko vezana, 9 x 12,7 cm + 44 kart
Cena
Cena z DDV: 22,00 €
Spletna cena: 19,80 €
Proizvajalec: Doreen Virtue
Opis

Prevod: Matjaž Juričak

Ljubeče in zaupanja vredno vodstvo vaših najljubših svetnikov in angelov

Vsakič, ko potrebujete Božje vodstvo, se obrnite na svoje najljubše svetnike in angele. Prečudovite slike in ljubeče besede z orakeljskih kart vam odpirajo okno v nebesa. Sprejmite uteho svojih najljubših svetnikov kot so Frančišek, Katarina, Anton, Hildegarda, Terezija, Ivana Orleanska in Bernardka, ter mogočnih angelov in nadangelov. Karte ponujajo tudi vodstvo Boga, Svetega duha in Jezusa. Ne glede na to, ali ste komaj stopili na duhovno pot ali verujete že dlje časa, boste s pomočjo teh varnih in ljubečih sporočil s kart lažje razumeli, da vam je nebeška pomoč vedno pri roki, in da niste nikoli sami.

44 osupljivo ilustriranih kart, ki ponazarjajo Boga, Svetega duha, Jezusa, svetnike, nadangele in angele varuhe, vam ponuja odgovore in blage napotke. V knjižici, ki dopolnjuje karte, najdete pojasnila, kako prejeti vodstvo o sedanjosti in prihodnosti, kako pravilno razbirati prihodnost drugih ljudi, ter splošni pomen posamičnih sporočil na kartah.

O pisateljici

Dr. Doreen Virtue je avtorica številnih knjižnih uspešnic in avdio kaset ter jasnovidna metafizičarka, ki se pri svojem delu obrača k sferam angelov, elementarnih bitij in vnebovzetih mojstrov. Je med drugimi tudi avtorica orakeljskih kart Nadangeli (Govinda, 2008), Pogovori z angeli, Vodstvo Boginj in Angelska prisotnost za vsak dan, (Iskanja, 2004, 2007, 2008).
Obiščete jo lahko na njeni spletni strani: www.AngelTherapy.com.