Košarica je prazna
:
Dobrodošli

  Prisrčno dobrodošli na spletni strani Založbe Govinda! Vabljeni k prelistavanju knjig, odkrivanju spletnih kotičkov in ...

John Holland: 101 pot do boljše intuicije

111, mehko vezana, 14 x 16,5 cm
Opis

Prevod: Matjaž Juričak

Knjiga prinaša, kot že pove naslov, 101 namig, vajo ali napotek, kako izboljšati svojo intuitivno zaznavo in se ob tem morda tudi malce zabavati.

Iz vsebine:

VERJEMITE VASE
Odpiram vrata čudežu in odkritju svojega duha.

Če želite živeti intuitivno življenje, morate verjeti in vedeti, da ste opremljeni z vsem, kar potrebujete. Kot duhovno bitje posedujete brezmejne sposobnosti, zato bi bilo dobro, da bi si priznali in obudili v vas speče zmožnosti. Med meditiranjem se skušajte osredotočiti nase kot na duhovno bitje. Energija, ki prežema življenje, Boga, vesolje in naravo, prežema tudi vas – vaš duh. Verjemite v svojega duha in intuitivne sposobnosti. Vedno so bile v vas … in za vekomaj bodo.

John Holland

O pisatelju

John Holland, avtor uspešnice Born Knowing (Rojen z védenjem) in Psychic Navigator (Jasnovidni navigator), je mednarodno priznani medij, ki predava, demonstrira in dela z zasebnimi strankami že več kot 15 let. Njegova predanost osebnemu razvoju ga navdihuje, da poučuje soljudi o neverjetnem viru, imenovanem »intuicija«, ki je zlahka dostopen vsakomur.

Spletni kotički

Spletna stran Johna Hollanda
http://www.JohnHolland.com

www.mavrica.net
http://www.mavrica.net

www.tretjeoko.si
http://www.tretjeoko.si