Košarica je prazna
:
Dobrodošli

  Prisrčno dobrodošli na spletni strani Založbe Govinda! Vabljeni k prelistavanju knjig, odkrivanju spletnih kotičkov in ...

Louise L. Hay: Ljubite svoje telo

124, mehko vezana, 11,5 x 16,5 cm
Opis

Prevod: Matjaž Juričak

V tej knjižici vam pisateljica uspešnic Louise L. Hay prinaša 54 afirmacij, s pomočjo katerih si lahko oblikujete čudovito, zdravo in srečno telo. Če imate težave z določenim delom telesa, vsak dan uporabljajte ustrezno afirmacijo, dokler ne boste deležni pozitivnih rezultatov.

LJUBIM SVOJE SRCE
Moje srce ljubeče prenaša radost po vsem telesu in s tem hrani vse celice. Ta hip v meni neovirano krožijo nove radostne zamisli. Sem radost življenja, ki zna dajati in sprejemati. Zdaj izbiram le misli, ki vseskozi porajajo radostni sedanji trenutek. Varno lahko živim ne glede na svojo starost. Povsod izžarevam ljubezen, saj so vse stvari v mojem življenju ena sama radost. Ljubim s srcem. Ljubim svoje čudovito srce in sem mu hvaležen(a)!

O pisateljici

Louise L. Hay je predavateljica in učiteljica metafizike ter avtorica 20 knjižnih uspešnic, med drugimi Življenje je tvoje (Iskanja, 1994) in Nikoli ni prepozno (Eno, 1999). Njena dela so bila prevedena v 25 jezikov v 33 državah sveta. Od leta 1981, ko je postala predstavnica Science of Mind (Znanost uma), je pomagala mnogim ljudem odkriti in seči po lastnih ustvarjalnih močeh, da bi osebnostno rasli ter se samoozdravili. Louise je lastnica in ustanoviteljica založbe Hay House, Inc., ki izdaja knjige in avdio- ter videokasete za samopomoč, ki prispevajo k ozdravitvi vsega planeta.

Spletni kotički

www.LouiseHay.com
http://www.louisehay.com

www.mavrica.net
http://www.mavrica.net

www.tretjeoko.si
http://www.tretjeoko.si