Košarica je prazna
:
Dobrodošli

  Prisrčno dobrodošli na spletni strani Založbe Govinda! Vabljeni k prelistavanju knjig, odkrivanju spletnih kotičkov in ...

Doreen Virtue: Nadangeli: orakeljske karte

80, mehko vezana, 9x12,7 cm + 45 kart
Opis

Prevod: Matjaž Juričak

Nadangeli so ljubeči Stvarnikovi glasniki, ki nam pomagajo na vsakem življenjskem področju. Varujejo nas in nas vodijo ter prinašajo mir enemu človeku za drugim. S svojo mogočnostjo spodbujajo tudi nas k odločnemu delovanju. Nadangeli ne poznajo časovno-prostorskih omejitev, zato lahko sočasno priskočijo na pomoč vsem, ki jih pozovejo. Vsakdo med nami lahko z njimi naveže svojstven osebni stik in pogovore. Z uporabo orakeljskih kart boste spoznali 15 nadangelov, razvili tesnejši odnos z njimi ter izvedeli, kateri nadangel je zadolžen za katere naloge. Kajti že s tem, ko boste karte prijeli v roke, jih boste samodejno priklicali v svoje življenje.

O pisateljici

Dr. Doreen Virtue je avtorica številnih knjižnih uspešnic in avdio kaset ter jasnovidna metafizičarka, ki se pri svojem delu obrača na pomoč k sferam angelov, elementarnih bitij in vnebovzetih mojstrov. Je tudi avtorica orakeljskih kart Zdravljenje z angeli (Healing with the Angels), Zdravljenje z vilami (Healing with the Fairies), Pogovori z angeli (Iskanja, 2004), Vodstvo Boginj (Iskanja, 2007) in Čarobne sirene in delfini (Magical Mermaids and Dolphins). Obiščete jo lahko na njeni spletni strani: www.AngelTherapy.com.