Košarica je prazna
:
Dobrodošli

  Prisrčno dobrodošli na spletni strani Založbe Govinda! Vabljeni k prelistavanju knjig, odkrivanju spletnih kotičkov in ...

M.J. Ryan: Stališče: radodarnost

165, mehko vezana, 14 x 16,5 cm
radodarnost-h450-01
radodarnost-h450-02
radodarnost-h450-03
radodarnost-h450-04
radodarnost-h450-05
radodarnost-h450-06
radodarnost-h450-07
Cena
Spletna cena: 5,00 €
Proizvajalec: Doreen Virtue
Opis

Prevod: Matjaž Juričak

Prepričana sem, da smo se na Zemlji znašli zato, da bi naše duše rasle, se širile, segale v višave in raztezale v daljave. Naš cilj je zrahljati tisto, kar nas utesnjuje, omiliti vsakdanje napetosti in podariti tisto, kar bi sicer najraje obdržali zase. Prav vsakdo med nami ima ogromno ponuditi, svet pa potrebuje natanko to, kar mu lahko podarimo.
V uspešnici Stališče: hvaležnost nas je avtorica poučila, kako s pomočjo notranjega dela prepoznati številne blagoslove, ki jih sicer jemljemo za samoumevne. V knjigi Stališče:radodarnost pa se ozira k radodarnosti: kaj jo poraja, kaj jo razklepa in kaj lahko njeno izkazovanje prinese našemu življenju - radost, mir in izpolnitev.

O pisateljici

Pisateljica knjige Stališče: radodarnost in ena od ustvarjalk uspešnega niza knjig Random Acts of Kindness, M. J. Ryan, je avtorica knjig Moč potrpežljivosti (Založba Govinda, 2007), Stališče: hvaležnost (Založba Govinda, 2003), 365 Health and Happiness Booster in urednica knjig A Grateful Heart: Daily Blessings for the Evening Meal from Buddha to the Beatles in The Fabric of the Future. Je tudi redna kolumnistka pri reviji Work, priljubljena predavateljica o temah, ki jih je poimenovala ‘moderne kreposti’: prijaznost, hvaležnost in velikodušnost. Članki o njenem delu so se pojavili v USA Today, Yoga Journal, New Age in McCall's ter v številnih drugih publikacijah.
Živi v San Francisco Bay Area s svojim soprogom in hčerjo. Obiščete jo lahko na njeni spletni strani www.maryjaneryan.com.

Spletni kotički

Spletna stran M.J. Ryan
http://www.MaryJaneRyan.com

www.mavrica.net
http://www.mavrica.net

www.tretjeoko.si
http://www.tretjeoko.si