Košarica je prazna
  • Cene knjig veljajo za osebe, ki imajo na območju Republike Slovenije stalno prebivališče. Vse navedene cene so izražene v evrih (€) in že vključujejo 9,5 % DDV. Veljajo cene in ostale ugodnosti na dan oddaje naročila. Stroške poštnine krije Založba Govinda. Neodvisno od našega plačila poštnine, vam Pošta Slovenije za posredovanje plačila do 20,87 EUR zaračuna 0,96 EUR provizije, za plačila nad 20,87 EUR pa 4,6 % od vrednosti.

    Naročene knjige vam bomo poslali najkasneje v 24 urah od prejema naročila. Navedeni rok začne teči še isti dan, če je bilo naročilo poslano do 12. ure, sicer pa prvi delovni dan po prejemu naročila.

    POSTOPEK NAROČANJA

    Postopek naročanja knjig poteka tako, da na strani Knjige in … izberete želeno knjigo in kliknete ikono Košarica, oz. tako, da na predstavitvi strani posamezne knjige kliknite ikono Košarica. Ikona košarice v desnem zgornjem kotu strani na predstavitvenih straneh posameznih knjižnih naslovov vam vseskozi kaže trenutno vsebino vašega naročila. V kolikor želite spremeniti ali izbrisati število izvodov izbranih knjig, vpišite v okence namesto 1 izvoda želeno število izvodov (oz. 0, če želite odstraniti knjigo iz košarice), nato pa kliknite ikono Osveži cene.
    Ko ste pripravljeni poslati naročilo, kliknite ikono Naročilo. Če želite še zadnjič spremeniti vsebino naročila, imate možnost to storiti še preden izpolnite obrazec z vašimi osebnimi podatki. Prosimo vas, da pred končno oddajo naročila, še enkrat preberete Prodajne pogoje in če se strinjate z njimi, to potrdite s klikom v prazno okence. S klikom na ikono Potrjujem naročilo! oddate svoje naročilo. Na vaš elektronski naslov vam pošljemo sporočilo o potrditvi naročila.

:
Dobrodošli

  Prisrčno dobrodošli na spletni strani Založbe Govinda! Vabljeni k prelistavanju knjig, odkrivanju spletnih kotičkov in ...

  Prisrčno dobrodošli na spletni strani Založbe Govinda! Vabljeni k prelistavanju knjig, odkrivanju spletnih kotičkov in ...