Košarica je prazna
:
Dobrodošli

  Prisrčno dobrodošli na spletni strani Založbe Govinda! Vabljeni k prelistavanju knjig, odkrivanju spletnih kotičkov in ...

PRODAJNO-PLAČILNI POGOJI
Kupec potrjuje, da je seznanjen s celotnim besedilom Prodajno-plačilnih pogojev. Naročilo zavezuje Založbo Govinda in kupca ter ima značaj pogodbe. Naročilo se skupaj z računom hrani v prostorih založbe. Na pisno zahtevo, kupcu pošljemo kopijo po navadni ali elektronski pošti.
Za morebitno izgubo, ki jo povzroči prekinitev, sprememba, odstranitev ali nedostopnost storitev elektronskega trgovanja v sistemu elektronskega trgovanja žal ne moremo odgovarjati.

DOSTAVA
Naročene knjige vam bomo poslali najkasneje v 24 urah od prejema naročila. Navedeni rok začne teči še isti dan, če je bilo naročilo poslano do 12. ure, sicer pa prvi delovni dan po prejemu naročila.
Stroške povzetja za kupce s področja Republike Slovenije, krije Založba Govinda. Za dostavo izven Republike Slovenije zaračunamo dejanske stroške poštnine po ceniku Pošte Slovenije.

CENE
Cene knjig veljajo za osebe, ki imajo na območju Republike Slovenije stalno prebivališče. Vse navedene cene so izražene v evrih (€) in že vključujejo DDV. Veljajo cene in ostale ugodnosti na dan oddaje naročila. Stroške poštnine krije Založba Govinda. Neodvisno od našega plačila poštnine, vam Pošta Slovenije za posredovanje plačila do 20,87 EUR zaračuna 0,96 EUR provizije, za plačila nad 20,87 EUR pa 4,6 % od vrednosti.

Originalni račun prejmete ob plačilu oz. dostavi, skupaj s splošnimi pogoji, objavljenimi na tej strani. Plačilo je mogoče le v enkratnem znesku, in sicer po povzetju. Pridržujemo si pravico do sprememb cen ter pravico do napake pri objavi cene.

REKLAMACIJA
Potrošnik ima pravico, da v 15 dneh od prevzema blaga podjetju sporoči, da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Šteje se, da je sporočilo pravočasno, če je pošiljka oddana v roku. Edini stroške, ki bremeni potrošnika v zvezi z odstopom od pogodbe, je neposredni strošek vračila blaga. Slednjega mora vrniti podjetju najkasneje v tridesetih dneh po sporočilu o odstopu. Če potrošnik pravice do odstopa po 43. členu nima, mora biti to izrecno navedeno.

Odstop od pogodbe je potrebno sporočiti na naslov: Založba Govinda, Lidia Bučar s.p. Povšetova 12, 1000 Ljubljana, oz. preko e-pošte: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.. V primeru reklamacije mora kupec knjige vrniti na naš naslov nepoškodovane v nespremenjenih količinah in v obliki kot jih je prejel.
V primeru poškodovanih knjig zaradi stvarne ali prikrite napake, vam knjige zamenjamo in odpošljemo na vaš naslov najkasneje v petih dneh od prejema pošiljke. Če omenjenih knjig trenutno nimamo na zalogi, vam vrnemo celotno kupnino, najkasneje v 7-ih dneh po prejemu reklamiranih knjig.

Od izvedbe naročila lahko odstopimo v primerih, če naročenega blaga trenutno nimamo na zalogi, če je prišlo do očitne napake v ceniku, če naročilo ni bilo izvedeno v skladu s Prodajno-plačilnimi pogoji ali če ugotovimo plačilno nezmožnost kupca.

VARSTVO OSEBNIH PODATKOV IN DRUGA DOLOČILA
Kupec z nakupom dovoljuje, da založba vzpostavi, vodi, vzdržuje in upravlja z osebnimi podatki kupca. Zavezujemo se, da bomo mi kakor tudi upravitelj spletnih strani s podatki o kupcu ravnali v skladu z določili Zakona o varstvu osebnih podatkov (Uradni list RS št. 86/2004) ter da podatkov o kupcu v nobenem primeru ne bomo posredovali tretjim osebam.
Kupcu pripadajo vse pravice po Zakonu o varstvu potrošnikov (Ur. list RS št. 98/2004) in zavezujemo se, da jih bomo dosledno spoštovali.

V primeru morebitnih težav med nakupom, vas prosimo, da nas o tem nemudoma obvestite na elektronski naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. in potrudili se jih bomo rešiti v obojestransko zadovoljstvo.